Lien Van Oosterwyck

Lien of Pallieter? Het is zo goed als synoniem. Gezelligheid, leuke en originele uitstapjes met vrienden, lekker eten en drinken, daar leef ik voor. Als evenementenorganisator van de N-VA vind je mij overal in Vlaanderen.
Maar thuiskomen, dat doe ik alleen in Lier! Mijn geweldige stad met al haar mogelijkheden.
Als prille dertiger ga ik voor een groene, leefbare stad, waar ik met mijn hond Diesel lustig kan rondwandelen en spelen. Een stad waar ik alles kan vinden wat ik zoek, van schoenen tot een glasmaker, van een mooi boeketje tulpen tot een lekker broodje op de middag. Kortom: een stad die leeft. Daar zet ik mij graag voor in!

Mijn speerpunten zijn:

  • De schup in de grond: we investeren prioritair 22 miljoen € in straten en fietspaden in plaats van dure prestigeprojecten. Het aantal parkeerplaatsen in de stad wordt behouden en waar mogelijk uitgebreid
  • We leggen grenzen aan de groei. Hoogbouw wordt strikt begrensd, nieuwbouw moet zich aanpassen aan het karakter van de omliggende wijk. De stad remt grote nieuwbouwprojecten af door ontwikkelaars te laten meebetalen voor de opwaardering van de wijk.
  • Een extra hondenweide wordt een echte hondenspeeltuin. Politie en stadsdiensten zien streng toe op dierenwelzijn.