Lierenaars met liberale achtergrond treden toe tot de N-VA

Op 24 november 2011

De lokale N-VA bereidt volop de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2012 voor. Ook de lijstvorming zit op schema. In de zoektocht naar kandidaten en bestuursleden om de afdeling organisatorisch en electoraal nog te versterken meldt voorzitter Toon Vaessens dat vier ondernemende Lierenaars met een liberale achtergrond, voor de N-VA kiezen: Kelly Verheyden, Rik Pets, Hugo Govaerts en Christophe Monsart. “De N-VA blijft verder groeien in Lier en Koningshooikt. Meer en meer Lierenaars en Hooiktenaren maken zich lid. Maar heel wat mensen willen zich verder engageren en actief meewerken aan de partijwerking of als kandidaat mee campagne voeren volgend jaar. Ook mensen uit liberale hoek”, deelt Toon Vaessens mee. “De N-VA is een rechtlijnige en principiële partij. Dat wil echter niet zeggen dat we ons opsluiten in ons eigen kleine kringetje. Wie onze standpunten deelt en oprecht wil meewerken aan een beter Lier en Hooikt is bij ons altijd welkom.”

 Zo onderschreven recent vier ondernemingsgezinde Lierenaars het programma van de N-VA. Kelly VERHEYDEN is de uitbaatster van bistro Poeskaffee op de Grote Markt en was eerder al kandidate bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2006. Rik PETS zetelde eerder al in de gemeente- en OCMW-raad, was bestuurder bij de Lierse Huisvestingsmaatschappij en is nog steeds lid van de stedelijke sportraad. Tevens is Rik medeorganisator van Lisp Kermis. Christophe MONSART is de jonge en dynamische medewerker van een Liers bankkantoor. Alle drie zullen ze volgend jaar kandidaat zijn op de N-VA-lijst die getrokken wordt door senator Frank Boogaerts en geduwd door volksvertegenwoordiger Bert Wollants. Hugo GOVAERTS tenslotte is zaakvoerder van een accountancykantoor en tevens ondervoorzitter van de tennisclub ’T Spui. Hugo werd gecoöpteerd in het afdelingsbestuur van de N-VA.

 “Met hun toetreding tot de N-VA bewijzen deze ondernemende Lierenaars dat de inwoners van Lier de N-VA als het enige positieve alternatief voor de huidige bestuursmeerderheid zien. Voor wie van Lier opnieuw een financieel gezonde stad wil maken, die ook ruimte en zuurstof biedt aan wie werkt, onderneemt en jobs creëert, zal de N-VA in 2012 de enige nuttige stem zijn”, besluit ondervoorzitter Piet De Zaeger.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is