STAD WERKT VERDER AAN BESTRIJDING OVERLAST EN INBRAKEN

Op 23 december 2013

Vannacht hield de lokale politie Lier een grote actie in gans Lier & Koningshooikt. Er werd namelijk gefocust op overlast en inbraken. Op verschillende plaatsen werden dispotieven bemand en ook in de uitgaansbuurt werden controles uitgevoerd.

Ook werden er vannacht op verschillende plaatsen in Lier weer controleposten opgesteld waarbij voertuigen werden gecontroleerd met als doel inbrekers te onderscheppen en af te schrikken. Daarnaast werden in inbraakgevoelige wijken ook anonieme wagens ingezet. 

Naast inbraken gaan we ook de strijd aan tegen overlast in het centrum , zo werd er in de uitgangsbuurt extra gepatrouilleerd.

In totaal hebben we tijdens deze nacht 149 voertuigen en een 50-tal personen gecontroleerd.  28 voertuigen werden bovendien zeer grondig doorzocht. Daarnaast werd er 1 GAS-pv voor wildplassen in de uitgaansbuurt opgemaakt en maar liefst 47 onmiddellijke inningen (verkeersboetes) voor hinderlijk en gevaarlijk parkeren (gehandicaptenparkings, voetpad, voetgangerszone,…)

Ook vannacht kregen we heel wat positieve reacties van de Lierenaars. Dank aan iedereen die met ons heeft samengewerkt.  Zo’n acties zullen zeker in de toekomst herhaald worden!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is