Kerst in Lier - Lier pakt je in!

Op 9 december 2015, over deze onderwerpen: Evenementen, Lokale economie, Toerisme

Kom naar de promostand op zondag 13 en/of zondag 20 december!

Komend weekend kan je vanaf vrijdag 11 december 18 uur terecht op de kerstmarkt in Lier. De zaterdagmarkt van 12 december verhuist hier voor de gelegenheid naar het Renaat Veremansplein. Daar trakteren de stad en de Lierse Marktvereniging vanaf 9 uur, tot zolang de voorraad strekt, met gratis 2 euro-bonnen om die dag tijdens de zaterdagmarkt te besteden.
Dit weekend is meteen het perfecte startschot voor de kerstinkopen: de winkels zijn tot eind december ook op zondag open. Op zondag 13 en zondag 20 december word je bovendien extra verwend. Dan vind je een ‘Lier pakt je in’-promostand in het handelspand Antwerpsestraat nr. 42. Je kan er gratis je geschenken feestelijk laten inpakken, je krijgt er een gratis gadget en geschenkverpakking voor de centrumbonnen die je aan de automaat aankocht en het gloednieuwe plannetje ‘Lier, verrassend dichtbij’ is er eveneens te verkrijgen.

Lier, verrassend dichtbij

Naar de kerstmarkt, zaterdagmarkt, … shoppen, lunchen of dineren, pintelieren, cultuur en kerstsfeer opsnuiven, … of gewoon gezellig genieten. In Lier hoef je er nooit ver voor te wandelen of fietsen. Kom je met de wagen dan parkeer je op wandelafstand van het centrum. Op amper 600 meter van het centrum kan je gratis parkeren. Bovendien parkeer je na 19 uur overal gratis, behalve in de ondergrondse parkings.
Haal dit handige vouwplannetje dit weekend aan de ‘Lier pakt je in’-promostand. Ook te verkrijgen aan het onthaal van het stadskantoor, bij Toerisme Lier en binnenkort bij de handelaars. Een digitale versie van het plan vind je via www.lier.be (zoek op ‘Parkeren in Lier’).

Praktisch

Alle informatie over kerst- en eindejaarsactiviteiten vind je via www.kerstinlier.be.

•        Kerstmarkt Lier

Kraampjes met kerstspullen en allerlei lekkers vind je er het hele weekend op de Grote Markt, het Zimmerplein, de Eikelstraat en het Felix Timmermansplein. Daarnaast zijn er nog tal van voorstellingen, zie www.kerstinlier.be

- vr 11.12 van 18 tot 23.30 uur

- za 12.12 van 14 tot 23.30 uur

- zo 13.12 van 14 tot 20 uur

•        Kerstshoppen

Shoppen voor je kerst- en andere inkopen, kan elke dag en ook op zondag 13, zondag 20 en zondag 27 december telkens van 13.30 tot 18 uur.
Kom bovendien op zondag 13 en/of zondag 20 december tussen 13.30 en 18 uur met je kerstaankopen naar de promostand ‘Lier pakt je in’ in het handelspand Antwerpsestraat nr. 42.

Op de ‘Lier pakt je in’ – promostand kan je:

- je geschenken gratis én feestelijk laten inpakken.

- info verkrijgen bij de werkwijze van de geschenkbonautomaat

- je gratis gadget in ontvangst nemen, evenals een gratis geschenkverpakking, voor de centrumbonnen die je aankocht aan de automaat

Op zoek naar inspiratie? Met een Lierse centrumbon als geschenk zit je altijd goed, deze geschenkbon is in te wisselen bij meer dan 100 handelaars. Je vindt de deelnemende handelzaken via www.shoppeninlier.be.

•        Kerstmarkt Koningshooikt

Kerstmarkt met plaatselijke fanfares, zangkoor, clown Rocky en de Tirolers op zaterdag 19 december vanaf 17 uur in het centrum Koningshooikt.

En nog veel meer op www.kerstinlier.be!

Info: www.kerstinlier.be   
Economie: economie [at] lier.be
tel. 03 8000 382
Uit in Lier: uitinlier [at] lier.be - tel. 03 488 06 79

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is