Ook Maurits De Smedt kiest voor N-VA

Op 22 februari 2018, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws, N-VA, Partij, Verenigingen, Verenigingsleven, Verkiezingen

Maurits De Smedt zal bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober kandidaat zijn voor de N-VA. In het Lierse verenigingsleven klinkt zijn naam als een klok. De van opleiding industrieel ingenieur is dan ook voorzitter van de Moedige Bootvissers, voorzitter van Vriendenkring Eerste Vrijdag én voorzitter van de stedelijke adviesdeelraad Socio-Cultuur.

“Ik engageer mij al lang voor onze mooie stad. De stap naar lokale politiek is dan ook logisch. Met mijn ervaring in het verenigingsleven en toerisme wil ik nu mijn steentje bijdragen aan het beleid. Dat wil ik vanzelfsprekend doen bij N-VA, waar ik al jaren lid van ben. De samenwerking met het huidige stadsbestuur onder leiding van burgemeester Frank Boogaerts verloopt uitstekend. Ook onze jonge schepen van Toerisme Rik Verwaest bewijst uit het goede hout gesneden te zijn. Dat N-VA-beleid wil ik de volgende zes jaar mee ondersteunen.”, getuigt Maurits De Smedt.

De vlotte lijstvorming stemt afdelingsvoorzitter Piet De Zaeger optimistisch: “We verkopen het vel van de beer niet vooraleer hij geschoten is. Maar dit is toch opnieuw mooi nieuws voor onze afdeling. Na Dirk Frans als voorzitter van de Dorpsraad van Koningshooikt kan de N-VA met Maurits een tweede sterke vernieuwingskandidaat aankondigen. Maurits is voorzitter van twee belangrijke verenigingen én van een adviesraad in onze stad. Zijn kandidatuur bewijst dat de N-VA stevig verankerd is in het verenigingsleven als echte Lierse volkspartij. Misschien is die positieve sfeer zo sterk omdat binnen de N-VA Lier de lijstvorming en programmavoorbereiding in een zeer goede, eensgezinde sfeer verloopt.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is