PERSBERICHT STAD EN OCMW LIER: Samen tegen corona – SHOP LOKAAL VIA WWW.SHOPPENINLIER.BE: Lierse handelaars en horeca-uitbaters komen met creatieve ‘Blijf in uw kot’-initiatieven

Op 26 maart 2020, over deze onderwerpen: Lokale economie, Middenstand

De Lierse handelaars en horeca-uitbaters laten zich in deze uitdagende tijden van hun creatiefste kant zien! Een ‘fleur uw kot op’-pakket met bloemen en planten, gratis leveringen aan huis, mooie kortingen, brunchmanden, kant-en-klare culinaire menu’s, online kledij passen, en meer. Het is maar een greep uit het ruime assortiment.

Shop lokaal via www.shoppeninlier.be
Voor een handig overzicht kan je terecht op www.shoppeninlier.be. Je vindt er zowel de verschillende take away-initiatieven als de lokale webshops in Lier, maar ook het initiatief Café Solidair. Met Café Solidair ondersteun je de Lierse cafébazen door nu al je pintjes te kopen die je na de heropening van je café komt opdrinken. Een klein gebaar dat voor hen een groot verschil maakt.

De Lierse handelaars en horeca-uitbaters hebben jouw steun nu meer dan ooit nodig. Koop lokaal en steun jouw buurt!
#samentegencorona #winkelhier #instadlier

Oproep: Handelaars mogen nog altijd hun actie - met eventuele link naar meer info - doormailen naar economie [at] lier.be. Zij bundelen graag alle acties en publiceren deze op www.shoppeninlier.be.
 

Verantwoordelijk: burgemeester Frank Boogaerts en schepen Rik Verwaest.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is