Politie Lier pakt vermoedelijke drugdealers op

Op 8 maart 2016, over deze onderwerpen: Politie, Drugs

Donderdagnacht betrapte de lokale politie van Lier tijdens een controle een 21-jarige man uit Lier met een gebruikershoeveelheid cannabis op zak. Betrokken persoon werd verhoord en er vond een huiszoeking plaats. Tijdens de huiszoeking vond de politie 78 gram cannabis, verkoopsattributen en verboden wapens terug.

Na verder onderzoek vond er vrijdag 4 maart een tweede huiszoeking plaats bij de vermoedelijke dealer van de 21- jarige man.  Tijdens deze huiszoeking bij een 23-jarige man uit Kessel nam de politie 106 gram cannabis in beslag, evenals cash geld, een aantal gsm’s en computers, verkoopsattributen,  een kleine hoeveelheid hasj, en de auto van de betrokkene.  Tegen beide personen werd ook nog een proces-verbaal voor sociale fraude opgesteld vermits ze onterecht een werkloosheidsuitkering ontvingen.

Beide personen werden voorgeleid bij de Onderzoeksrechter. Deze besliste om 21-jarige man uit Lier vrij te laten onder voorwaarden. De 23- jarige man uit Kessel werd verder aangehouden onder elektronisch toezicht. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is