Sorry, Jan

Bij deze wil N-VA Lier&Koningshooikt zich oprecht excuseren bij Jan Hermans van Groen/Lier&Ko. Sorry Jan, voor de twee grote fonteinen die op de Vismarkt en in het stadspark staan. Ze maken namelijk teveel lawaai, zo lazen we in zijn gekende stripje. Ook al zijn ze mooi om naar te kijken en maken ze het water gezond voor de vissen en vogels. Het is niet omdat Jan dit keer bij Groen opkomt dat dieren van belang zijn.

Sorry dus! Nochtans hadden we zo’n goed voorbeeld. Als schepen zette Jan Hermans immers drie fonteinen op de Grote Markt voor 300.000€. Meer dan twintig keer zoveel als onze fonteinen samen. Daar kunnen we niet tegenop. Bovendien maakten zijn fonteinen geen lawaai. De ene ‘rimpelde’ alleen en de andere stoomde, maar stil waren ze zeker!

Hoewel, stil was ook niet altijd de bedoeling. Jan Hermans betaalde immers 100.000€ voor ‘zingende fonteinen’. Gelukkig dacht Jan toen ook al aan de stilte: na amper een jaar was zijn dure speelgoed voorgoed kapot. 100.000€ letterlijk ‘in ’t putteke’.

Sorry voor onze fonteinen dus, Jan. De Lierenaar weet bij wie ze moeten zijn voor het betere spuitwerk. En ’t mag iets kosten!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is