Terugblik op een geslaagd netwerkevent voor en door Lierse handelaars van de handelskern

Op 21 maart 2016, over deze onderwerpen: kernversterkend beleid, Lokale economie, Middenstand

Donderdagavond, 17 maart, vond in het Lierse stadhuis een netwerkevent plaats vóór en dóór Lierse ondernemers, gevestigd in de handelskern. Een initiatief dat mede werd gedragen door de Economische Raad (de stedelijke adviesraad voor economie) en de stad Lier.

Ruim 90 deelnemers namen deel aan de ‘blind date’ met collega-handelaars waarbij ze elkaar (beter) konden leren kennen.  

De doelstelling om via dialoog en samenwerking Lier te promoten als aangename stad om in te ondernemen, werd in een korte uiteenzetting toegelicht alsook de uiteindelijke strategie omtrent de samensmelting van de verschillende bestaande Lierse handelsverenigingen.

De grote opkomst van handelaars uit diverse commerciële segmenten en de enthousiaste reacties tijdens en na het sfeervolle netwerkmoment konden getuigen van een geslaagd event.

De stimulans tot samenwerking geeft de stad én haar handelaars nu een momentum om op verder te bouwen.  Onder het motto ‘samen bereik je altijd meer dan alleen’, werden banden gesmeed en constructieve afspraken gemaakt. De opbouwende en solidaire sfeer die de deelnemers konden ervaren, ondersteunt het geloof in de voordelen van samenwerking om de gemeenschappelijke doelstelling te voeden, met name Lier voor de consument en bezoeker op de kaart zetten.

Handelaars/ondernemers die graag verdere actuele informatie wensen te ontvangen kunnen zich inschrijven op de nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar sta.le [at] lier.be of door zich aan te melden voor de besloten facebookgroep ‘Lierse handelsvereniging ledenplatform’.

Enkele foto’s van het netwerkevent kan je downloaden via volgende link: http://we.tl/UY7wa19HHH

Verantwoordelijke schepen: Lucien Herijgers
Info: Economie
Paradeplein 2 bus 1
2500 Lier
verkeer [at] lier.be
tel. 03 8000 383

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is