Vanaf volgend schooljaar verplicht online reserveren bij Kinderopvang Kadee

Op 30 mei 2016, over deze onderwerpen: Jeugd, Kinderen, Kinderopvang

Vanaf volgend schooljaar moeten ouders bij Kinderopvang Kadee vooraf online inschrijven. Elk moment dat je opvang nodigt hebt voor je kind, voor of na school, op woensdag of op vakantiedagen, reserveer en betaal je vooraf online. Dat is volledig nieuw.
Het nieuw systeem van inschrijven komt er in de eerste plaats om de veiligheid van de kinderen te garanderen. Zo weet de kinderopvang vooraf welke kinderen wanneer opgevangen worden. Daarnaast kan ook de werkplanning van het personeel beter afgestemd worden op het aantal op te vangen kinderen en worden ouders aangemoedigd om op een bewuste manier opvang te reserveren en betalen wanneer het echt nodig is.
Om de overgang naar deze nieuwe werking zo vlot mogelijk te laten verlopen, worden alle ouders die volgend schooljaar gebruik willen maken van Kinderopvang Kadee uitgenodigd om tijdig, tussen 1 juli en 5 september, opnieuw langs te komen in Jeugdcentrum Moevement (Aarschotsesteenweg 1). Alle ouders ontvangen nog een brief met info. Het jeugdcentrum is open op maandag van 13 tot 20 uur, op dinsdag, woensdag en vrijdag van 13 tot 16.30 uur en vanaf september op vrijdag tot 20 uur.

Tijdens dit bezoek aan het jeugdcentrum brengen de medewerkers een aantal zaken meteen in orde voor het nieuwe schooljaar (registratie van de kinderen, aankoop M-pas) en krijgt de ouder een login en alle informatie om daarna online te reserveren bij de kinderopvang.

Verantwoordelijke schepen: Rik Verwaest
Info: Jeugdcentrum Moevement

Aarschotsesteenweg 1, 2500 Lier
info [at] kinderopvang.be

tel. 03 480 36 30

www.kinderopvangkadee.be

www.moevement.be

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is