Charlotte Schwagten

Als jonge en gedreven advocate geniet ik ervan om na de uren mijn loopschoenen aan te trekken en de 4,5 km van onze groene Stadsvesten te trotseren.

Ik reis graag, maar het leukste blijft thuiskomen in ons wondermooie Lier: ‘s zaterdags kuieren over de markt, winkelen of genieten van gezellige evenementen, om dan te eindigen op een van de vele terrasjes met een welverdiende koffie.

Ook al waag ik me wel eens graag aan pottenbakken, politiek draai ik zeker niet rond de pot! Ik ga voor een bruisende stad met een levendig centrum, waar het leuk is om te feesten, te genieten en te winkelen. Ook zet ik mee mijn schouders achter sportgelegenheid dichtbij huis!

Mijn persoonlijke speerpunten zijn: 

  • Openstellen en promoten van de Grote Markt en Zimmerplein voor gezellige evenementen, marktjes en groepsbelevingen (lees : ook sportevenementen)
  • Verdubbeling van de leegstandtaks op winkelpanden en het verlenen van premies aan zij die een zaak starten in een leegstaand pand in het kerngebied.
  • De schuldenberg bouwen we verder af. Elke begroting moet sluitend zijn. We gaan verder met verstandige besparingen. De belastingen worden niet verhoogd