Piet De Zaeger

In Brussel werk ik als algemeen directeur van de N-VA. Ik ben er de rechterhand van Bart De Wever, ken Jan Jambon en spreek Theo Francken bij de voornaam aan.
Maar het liefst van al ben ik hier in Lier, waar ik me als N-VA-afdelingsvoorzitter en bestuurder van de Lierse Maatschappij voor Huisvesting engageer voor onze stad.
Waarom ik mijn schaarse vrije tijd niet volledig investeer in mijn gezin?
Omdat ons huis op Lisp staat, maar Lier onze thuis is. En ik wil zorgen dat die thuis veilig en welvarend blijft. Door een verantwoord bestuur.
Dat is waarvoor onze verkozenen zich inzetten. Dat is waarvoor de N-VA staat. En dat is waarvoor ik ga. Met uw steun lukt dat!

Mijn persoonlijke speerpunten zijn: 

  • De schup in de grond: we investeren prioritair 22 miljoen € in straten, voet- en fietspaden in plaats van dure prestigeprojecten.
  • Veilige fietstrajecten doorheen de stad, met efficiënte en zuinige verlichting op de fietsoversteken en langs de Vesten.
  • De schuldenberg bouwen we verder af. Elke begroting moet sluitend zijn. We gaan verder met verstandige besparingen. De belastingen worden niet verhoogd.